BRANKO I STANKO U SVIJETU ATOMA

BRANKO I STANKO U SVIJETU ATOMA

BRANKO I STANKO U SVIJETU ATOMA

120,00 kn

Opis

Knjiga na izniman način prikazuje kako se kompleksne i katkad teške lekcije za učenike osnovne škole mogu prikazati na jednostavan i zabavan način. Zanimljiva je i djeci i odraslima,l laka za čitanje, s puno riječi koje se rjeđe koriste tako da objedinjuje nekoliko stvari: kreativnost, učenje osnovnih pojmova iz kemije, učenje osnovnih NTC tehnika koje zagovaraju učenje kao oblik igre, istraživanja, razmišljanja, zaključivanja i pronalaženja novih stvari.

Vuk i Nemanja godinama su pratili i učili NTC metode, odrastali su uz Gospodare prstenova i Zagonetne priče te napravili nešto novo i originalno.

Knjiga će imati i svoju praktičnu vrijednost jer postoji potreba za ovakvim načinom pripovijedanja budući da djeca pokazuju sve veći otpor prema školi. Učenje napamet je stresno, gradivo je sve obimnije, učenici sve rjeđe čitaju lektiru ... Sve su to jasni pokazatelji da moramo mijenjati pristup u radu s njima. Učenje mora biti poput igre u kojoj učenici usput i nenametljivo uče, saznaju, razmišljaju i tako lakše pamet i povezuju naučeno.

dr. Ranko Rajović - autor NTC programa

Podaci

Autor: dr. Ranko Rajović, Vuk Rajović, Nemanja Bojanić, Katarina Rajović

Broj stranica: 208

Uvez: meki

Godina izdanja: 2018.

ISBN: 978-953-7351-64-9

Dimenzije: 148x210 mm

Izdavač: Harfa

Kupci ove knjige kupili su i: